VanAllesWa heeft beet: Rolf versterkt het team

VanAllesWa heeft zich verzekerd van de diensten van de Nederlandse darter Rolf Post. Met Rolf presenteert VanAllesWa de eerste versterking die deze zomer zijn handtekening zet in het Nijmeegse. Rolf sluit per direct aan bij de selectie van captain Emiel en heeft een contract ondertekend dat hem zolang hij zin heeft aan VanAllesWa verbindt. 

De 42-jarige Rolf Post komt over van “thuis recreatief darten”, waar hij de leidsman aan de oche was. De nijmegenaar heeft géén interland op zijn naam staan. In de nationale jeugdteams mocht Post ook niet aantreden. In 0 wedstrijden bij deze jeugdteams mocht hij 0 punten op zijn naam zetten.

Rolf Post is blij om volgend seizoen voor VanAllesWa in de 2e divisie te mogen spelen: “Ik kan niet wachten om te mogen spelen in het (nog) niet bestaande shirt van VanAllesWa De afgelopen jaren heb ik veel geïnvesteerd in een stap naar een kleine Europese competitie. Ik ben blij met de kans die ik krijg om bij VanAllesWa te mogen spelen, ik wil me hier graag bewijzen. Ik heb goede verhalen gehoord over de supporters en de sfeer in Piet Huisman en ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten.” 

Emiel is blij met de komst van de kersverse Nijmeegse darter en spreekt zijn vertrouwen uit: “We hebben het spel van Rolf de afgelopen oefenavond aandachtig gevolgd en zien in hem een belangrijke aanwinst. Niet alleen om een bijdrage te hebben in punten, maar ook in het aanwezig zijn en inzet voor het team. We wensen hem veel succes en hopen dat hij zich snel thuis voelt in Nijmegen.”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *